En värsting till syster på Oscarsteatern

Nu är äntligen feelgood musikalen En värsting till syster i Sverige. Det är en gudomligt rapp, rolig, och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”. För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Det är julen 1977 och discodivan Deloris van Cartier (Gladys Del Pilar) drömmer om att bli en ny Donna Summer. Istället blir hon oväntat vittne till ett brutalt mord, iscensatt av sin oberäknelige ”pojkvän” klubbägaren Curtis Jackson (Karl Dyall) Polisen Eddie Souther övertalar Deloris att vittna mot Curtis och lovar henne en i gengäld en skyddad identitet fram till rättegången. Vad Deloris inte förväntat sig är att……….

Reseinformation

Datum


28 februari till 1 mars 2020

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

Fredag

Färden avgår från Östersunds busstorg kl. 07.00 mot Stockholm. Under dagen gör vi stopp för fika och lunch. Ankomsten till Stockholm är beräknad till ca kl. 15.30. Vi checkar in på Scandic Hotel Klara på Slöjdgatan. Mer centralt kan du knappast inte bo. Vår vackra huvudstad har mycket att erbjuda alla årstider teater, konst, museer, nöjen och shopping. Här finns något för alla!

Lördag

Vi äter en god frukostbuffé och sedan har Du hela dagen på dig att uppleva Stockholm.

Det finns också planer på ett studiebesök på Karolinska under dagen, men det besöket är i dagsläget inte bekräftat.

Föreställningen på Chinateatern börjar kl. 19.30 Vi har platser på parkett rad 13-15. Till teatern är det en promenad på ca 10 minuter och för de som önskar, samlas vi i hotellreceptionen och går dit gemensamt. Efter föreställningens slut tar man sig på egen hand tillbaka till hotellet igen.

Söndag

Efter ännu en härlig frukostbuffé är det dags att ta farväl av vår huvudstad för denna gång.

Kl. 10.30 åker vi norrut igen. Med uppehåll för både kaffe och middag är vi åter i Östersund vid 19-tiden.


Pris per person:

3.695:-

Enkelrumstillägg: 1.050:-
Avbeställningsskydd (frivilligt): 50:-

Detta ingår i resan:

Bussresa
Två hotellnätter i dubbelrum
Två frukost
Evenemangsbiljett
Reseledare

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för En värsting till syster på Oscarsteatern

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor ? Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012