Jesus Christ Superstar Dalhalla

Jesus Christ Superstar är utan att överdriva en av världens största musikalsuccéer genom tiderna. Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av

Andrew Lloyd Webber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden både på scen och vita duken och setts av miljontals människor världen över. I rollen som Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren. Peter Stormare kommer att spela rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes.  Patrik Martinsson spelar i rollen som Judas - en roll som han debuterade med i ”Jesus Christ Superstar” redan 1991, Fred Johansson spelar Pilatus och Tord Hansson som spelar Petrus är en väl omtalad musikalartist  från Skåne. Föreställningen regisseras av den flerfaldigt prisbelönade teaterchefen och professorn i musikalregi Georg Malvius.

Reseinformation

Datum


15 - 16 juli 2020

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

Onsdag 15 juli

Vi startar från busstorget i Östersund kl. 9.30. Vi stannar efter vägen för ett fika/lunch-stopp.

Vi beräknas vara framme i Mora ca kl. 14.30. Där checkar vi in på Mora Hotel & Spa. Innan avfärd till Dalhalla serveras en 2-rättersmiddag. Kl. 19.15 är det åter dags att entra vår buss och åka ner till Dalhalla för kvällens konsert som börjar kl. 21.00 . Vi har platser i sektion A , rad 26-31.

Finklädd i Dalhalla är varma fritidskläder och kraftiga skor (det är en bit att gå + en hel del trappor). När det är extra kallt är det bra att ta med sig en varm filt. Ta med regnskydd (finns även att köpa i Dalhalla). OBS! Inga paraplyer är tillåtna under föreställningen, eftersom de skymmer för bakomsittande. Inte heller egen mat och dryck är tillåten. Efter konserten tar vår buss oss åter till Mora och hotellet.

Torsdag 16 juli

Frukost serveras på hotellet. Kl. 12.00 är det sen dags för hemfärd. Vi gör ett litet stopp även på hemvägen. Beräknad hemkomst till Östersund ca kl. 17.00.


Pris per person:

3.150:-

Enkelrum: 470:-
Avbeställningsskydd (frivilligt): 50:-

Detta ingår i resan:

Bussresa
En hotellnatt i dubbelrum
En middag
Konsertbiljett
Frukost
Reseledare

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för Jesus Christ Superstar Dalhalla

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor ? Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012