Följ med på en Ålandskryssning med Birka Cruises

Reseinformation

Datum


10-11 maj 2020

Vid fullbokad resa kan du ändå fylla i formuläret så att du hamnar på vår väntelista om någon skulle avboka.

Söndag 10 maj

Bussen avgår från Östersund kl. 06.30 på morgonen. Vi stannar för att fika och äta lunch längs vägen. Vi beräknas nå Stockholm vid. 15.30 tiden. Birka Cruises fina fartyg Birka Paradise avgår från Stadsgårdskajen kl. 17.00 till Mariehamn. (Ombordstigning sker tidigast 1 timme före avgång.) Ombord bor ni i Seawiew 2-bädds hytter. (Hytt med fönster.)

När du installerat dig i den bekväma hytten så serveras ett dignande smörgåsbord med hög kvalitet – för vad vore en kryssning utan läcker mat? Både middag och frukost serveras i restaurang Sjösalen.

Välkommen ombord på en härlig kryssning! Glädje, gemenskap, nöje och sol har funnits i åtanke när de ritat detta nöjesfartyg.

Efter middagen är det bara att välja och vraka bland Birka Paradise hela nöjesutbud. I taxfreebutiken har du möjlighet att handla till förmånliga ”sjöpriser”.

Orkestern ”Date” spelar upp till dans denna kväll och Olle Eilestam som är en ständigt glad pianist sprider musikglädje under resans gång.

Måndag 11 maj

Efter en härlig frukost ombord så styr fartyget åter mot Stockholm igen. Paradise Beach hittar du på däck 10. Där lyser alltid solen och du kan njuta av ”tropiska” toner. Det är här du lapar sol i solstolen, beställer SPA-behandling och drömmer dig bort. Kl. 14.00 ankommer vi åter kajen i Stockholm. Vår buss väntar för att ta oss åter tillbaka till Jämtland. Även på hemresan gör vi fika & matuppehåll. Vi beräknas vara åter i Östersund ca 23.00


Pris per person:

1.195:-

Enkelhyttstillägg: 1.050:-
Avbeställningsskydd (frivilligt): 50:-

Detta ingår i resan:

Bussresa
Lunch nerresa
Kryssning t & r med plats i 2, 3 eller 4-bädds Seawiew hytt
Smörgåsbord inkl. dryck (vin, öl och vatten)
Frukost
Middag hemresa

OBS! Åldersgräns 23 år

Giltig legitimation uppvisas vid ombordstigning av samtliga resenärer.

Resevillkor

Läs våra resevillkor »

Intresseanmälan resa

Här kan du göra en intresseanmälan för denna resa. Fyll i och skicka formuläret så kommer vi att ta kontakt med dig och stämma av att alla uppgifter stämmer och sedan boka din resa åt dig.

  • 1. Resmål & beställare
  • 2. Resenärer
  • 3. Bekräfta
  • 4. Bekräftelse

Intresseanmälan för Ålandskryssning med Birka Cruises

 

Välj resenärer för resa

Uppgifter om samtliga resande fylls i för flerdagarsresor. Skriv in namnen i den ordning ni önskar bo tillsammans. OBS! Kom ihåg att skriva in beställaren om han/hon medföljer på resan.Bekräfta dina uppgifter
Du har nu anmält ditt intresse för denna resa.

Denna bokning gäller först när du har erhållit en bekräftelse från oss på Centrala Buss Reseproffsen. En bekräftelse har skickats till din valda e-postadress.

Våra resor

Erbjudanden från oss


Bussresor – Weekends och paketresor

Centrala Buss Reseproffsen i Jämtland och Härjedalen anordnar bussresor i form av wekeends och paketresor. Dessutom erbjuder vi bussresor i form av linjetrafik, färdtjänst, skolskjutsar, sjukresor, taxi och beställningstrafik.

Centrala Buss J/H AB

  • Gatuadress: Hamngatan 19
  • Postnr/Ort: 831 34, Östersund
  • Telefon: 063-10 84 20
  • E-post: info@centralabuss.com
Internetmedia Kommunikationsbyrå AB 2012